Šta će reći "nevidljiva" supruga? Khabib "ulovljen" sa atraktivnom brinetom, pogled je sve rekao!

04. 03. 2023 - 15:47 | Borba >> MMA

Čuveni MMA borac Khabib Nurmagomedov je već deset godina u braku i njegova supruga Patimant nikada nikada u javnost nije pokazala lice. 

Khabib Nurmagomedov se nikada na javnom događaju nije pojavio sa svojom suprugom s kojom je u braku desetak godina.

I dok čuveni borac uglavnom putuje svijetom i posjećuje razna mjesta, njegova supruga ostaje u kući te uopšte ne koristi društvene mreže.

Upitno je kako će "nevidljiva" Patimant reagovati ako ikada do nje dospije video Khabiba sa jednom atraktivnom brinteom prilikom zajedničkog fotografisanja.

Naime, neporaženi borac je nakon obavljene zajedničke fotografije uputio šarmantni pogled prema djevojci koja se također nije suzdržala te je odlučila da "odmjeri" Dagestanca.

Khabib je poznat kao veoma religiozan čovjek, striktno se drži pravila islamske vjere i njegov pogled prema djevojci je izazvao dosta pažnje.

Ovaj 34-godišnjak se vrlo često znao naći u sličnim situacijama, ali je obično izbjegavao "sudare" pogledima što ovaj put i nije bi slučaj.

[instagram][instagram]https://www.instagram.com/reel/Cl8BrUmjiVh/[/instagram][/instagram]

Otkako je otišao u penziju Khabib je dosta radio na promociji svoje Eegle FC promocije, međutim u januare je odlučio da se potpuno povuče iz borilačkog sporta.

"Ova je godina bila itekako aktivna, ali i uspješna. Braćo, brinite se za sebe. Nadam se da je moja odluka najbolje što sam mogao napraviti, šaljem vam svima veliki zagrljaj. Hvala vam, vi ste veliki razlog mog uspjeha u sportu", poručio je legendarni borac.

Izgleda da je Khabib sada i definitvino digao sidro, odlučio je da se vrati u svoj rodni kraj te više pažnje posveti svojoj supruzi i porodičnom životu.

Nurmagomedov je posljednju borbu imao u oktobru 2020. godine kada je pobijedio Justina Gaethjea. Od tada je posjetio mnoge svjetske destinacije, a interesantno da je na svakoj fotografiji bio sam ili u društvu prijatelja, a nikad sa suprugom.

Još prije nekoliko godina Khabibovi navijači su otkrili jedinu fotografiju na kojoj se vidi Patimantino lice. Ovaj par do sada ima dvoje djece, kćerku Fatimu(7) i sina Magomeda(5).