MUŠKARCI KAO HIPNOTISANI: Ovo je 10 najboljih zadnjica na svijetu, nijedna od njih nije Kim Kardashian!

14. 02. 2019 - 10:02 | Bikini

Na fotografijama mnogih zvijezda više u prvom planu nisu lica, već se svi trude da uslikaju svoje zadnjice. Mnogi sate ostavljaju u teretanama kako bi svoje guze doveli do savršenstva. Za vas smo izdvojili najboljih 12 zadnjica u svijetu poznatih, ali na spisku se nisu našle najveće, nego najbolje, te smo morali da izostavimo Kim Kardašijan i Niki Minaž.

1. Dženifer Lopez

2

Lista najboljih guza ne može nikako da prođe bez ove američke glumice i pjevačice. J.Lo, iako ima punih 46 godina njena zadnjica izgleda perfektno.

2. Bijonse

3Mnogi su se razočarali kada je nedavno otkriveno da je pjevačica bila vrlo nezadovoljna svojim izgledom, te da se zbog toga podvrgla plastičnim operacijama. Ona se podvrgla operaciji podizanja grudi, ako i uklanjanju strija, ali je njena zadnjica ostala netaknuta i prirodna. I savršena!

3. Sofija Vergara

4

Ova zvijezda serije "Modern family" je sigurno jedna od najlepših žena svijeta. Iako mnogi, pored njenog prelijepog lica i bujnog deklotea, ne bi primijetili njenu pozadinu, mi smo morali da je smjestimo na listu. A sad vidite i zašto.

4. Kloi Kardašijan

5

Kim Kardašijan i njena pozadina gigantskih razmjera se već smučila javnosti jer nam iskače sa svih sajtova, društvenih mreža i magazina. Ali ipak, kakva bi ovo lista bila kada ne bismo u nju uvrstili bar jednu Kardašijanku? Ipak smo se odlučili za Kloi čija zadnjica izgleda jednako zamamno kao i onda izvikana pozadina njene sestre.

5. Dai Makedo

6

Pobjednica izbora za najbolju guzu koje se organizuje u Brazilu definitivno je opravdala zašto je ponijela ovu laskavu titulu. S obzirom da su Brazilke poznate kao žene sa najboljim zadnjicama na svijetu, za Dai se može reći da je onda jedna od najboljih na planeti.

6. Rijana

7

Ovu ljepoticu sa Barbadosa su često poredili sa Bijonse, a možemo reći da je istih gabarita kao i njena koleginica. Ona nam je u više navrata pokazala kako zna da miješa kukovima u svojim spotovima.

7. Irina Šajk

8

Niko ne dovodi u pitanje ukus i izbor Kristijana Ronalda - jasno je da čovek zna da probere najbolje. Irina, osim što je neverovatno lepa, dokazuje da i manekenke mogu da imaju savršene obline. Ukoliko ste ljubitelji malih, ali savršeno oblikovanih guza, Irina mora da vam se dopadne.

8. Vida Guera

9

Ova Amerikanka kubanskog porekla ima, po mišljenju mnogih muškaraca, najsavršeniju pozadinu na svijetu. Te nije ni čudo što je model koji reklamira donji veš. Ne postoje gaćice koje na njoj ne bi izgledale savršeno.

9.  Džen Steler

10

Ova djevojka iz Njujorka poznata je u svijetu kao “prva guza Instagrama”. Džen trenira non-stop, a rezultate svog vježbanja objavljuje na navedenoj društvenoj mreži. Kada vježba svaki dan po cijeli dan, to ne može da izgleda loše.

10. Šakira

11

Kolumbijska pjevačica koja ima dvoje djece i savršene plesne pokrete kojima uvek istakne svoje perfektne obline. Ona definitivno ima šta da pokaže. Pike itekako uživa, sigurni smo.

(Sport.ba)