Hrvatska košarkačica liči na SEVERINU, KAŽU DA JE NAJLJEPŠA NA SVIJETU: Svi odlijepili za njom, čekajte da vidite OSTATAK (FOTO)

15. 01. 2021 - 09:26 | Bikini

Mlada hrvatska košarkašica Josipa Šilov (22) ove sezone uspešno igra u Šibeniku, a osim igrama na terenu, ova djevojka privlači pozornost zahvaljujući svom fantastičnom izgledu

 Njeni fanovi kažu da mlada košarkašicu fizičkim izgledom neverovatno podseća na Severinu, a ona ističe da je njen košarkaški uzor Dražen Petrović.

Otkrila je je jednom prilikom Josipa kako je počela da se bavi sportom.

 - Starija sestra se upisala prva i jedan dan me je mama povela na trening i tu je sve počelo. Moji prvi treneri Ante Roka i Bore Vuković su glavni razlog zašto sam zavolela košarku. Imala sam poseban odnos s njima, svemu su me učili - rekla je Josipa Šilov.

Ona ističe da slobodno vrijeme voli da provodi u svom selu, da obožava prirodu i roštiljanje.

- Slobodno vrijeme volim da provodim u svom selu, koje se nalazi iznad Roškog slapa. Volim prirodu, roštiljanje i takva druženja. Studentkinja sam treće godine stručnog pred diplomskog studija kineziologije, trener košarke – rekla je Josipa.

Upoređuju je i sa Antonijom Mišurom, djevojkom koju brojni nazivaju najljepšom košarkašicom svijeta, a ni na to ova ljepotica nije ostala bez komentara.

- Ne znam, možda je onima koji to govore ispalo sočivo taj dan ili puklo staklo na naočarima. Za mene je Mišura najlepša košarkašica koju sam vidjela – kaže ona.