ANA LIDIA MARTINS

JUČER POTVRĐEN VELIKI TRANSFER, APSOLUTNO SVI NAVIJAČI LIKUJU: Premijer liga je jača za još jednu izuzetno atraktivnu djevojku fudbalera

31. 01. 2022 - 12:55 | Bikini

Njukasl je u nedjelju zvanično potvrdio da su za 50 miliona doveli brazilskog vezistu Bruna Gimaraeša, a navijači u Premijer ligi mogu da se raduju što će sa njim put Engleske krenuti i atraktivna Ana Lidia Martins.

U pitanju je Brunova djevojka koja ga je i u Lion pratila iz Brazila, a koja zvanično radi kao nutricionista. Ima 24 godine i veliki broj pratilaca na Instagramu.

Mediji su o njoj nedavno pisali da je veliki ljubitelj fudbala, jer je na isti navodno išla sa ocem i majkom kada je bila mlađa. Otuda možda i ne čudi što je "upala u vezu" sa fudbalerom.

Voli da putuje tokom predsezone i živi džet-set stilom, što i nije iznenađenje, a sudeći po fotografijama na društvenim mrežama veliki je ljubitelj jahti i ljetnjih destinacija na kojima može da pokaže svoje izvajano tijelo u kupaćem kostimu.

S obzirom na to da ima diplomu nutricioniste, za šta je i studirala, Ana Lidia dijeli savjete iz ove oblasti čak i na društvenim mrežama. Takođe, tu su i fitnes savjeti za one koji žele da vježbaju. A s obzirom na to kako izleda, nema sumnje da će privlačiti veliku pažnju na stadionima širom Engleske.

.