VIKI ODINCOVA

ODJAVILA JE RONALDA, milioni muškaraca uzdišu za njom, ali on ju je otkačio: Zanosna Ruskinja slomljenog srca nakon raskida s poznatim fudbalerom

22. 03. 2022 - 11:44 | Bikini

Jedna od najpoznatijih ruskih manekenki Viki Odincova objelodanila je da je ponovo slobodna.

Odincova koja iz dana u dan pratioce na društvenim mrežama časti svojim izazovnim fotografijama, do skoro je bila u vezi sa ruskim fudbalerom Aleksandrom Kokorinom, a ruski mediji nedavno su prenijeli da ju je napadač Fiorentine ostavio.

Ruska javnost je bila puna vijesti o ovom paru u decembru kada su počeli da objavljuju zajedničke gotografije, koje je manekenka sada sve do jedne izbrisala i na taj način potvrdila kraj romanse.

Prelijepa Ruskinja je poznata po tome da je bila u vezi sa vozačem Formule 1, Luisom Hamiltonom, ali i po tome da je svojevremeno otkačila Kristijana Ronalda, koji je navodno pokušao da stupi u kontakt s njom i slao joj poruke.

Odincova je na svom Telegram kanalu je postavila citat "najgora stvar koju osoba može da uradi je da ugasi svjetlo u drugoj osobi", a zatim je odgovarajući na pitanja fanova na Instagramu potvrdila da je ponovo slobodna.