LIJEPA KAROLINA

BRITANCI TVRDE DA JE NAJZGODNIJA NA PLANETI Na Hajdukovoj utakmici su svi gledali u nju, a sada je udata za 19 godina starijeg kolegu

26. 04. 2022 - 19:08 | Bikini

U proljeće 2018. Hajduk je odigrao revijalnu utakmicu u kojoj je izgubio 3:2 od domaćina, poljskog kluba Gornika iz Zabrzea koji je tada slavio svoj 70. rođendan. 

Tada je bila studentica prava u Krakovu, a u slobodno vrijeme bavila se suđenjem. Sada se opet vraća suđenju nakon što je diplomirala sportsko i pravo intelektualnog vlasništva, piše Večernji list.

– Mi, žene, imamo prirodan šarm koji nam omogućuje da zadržimo mirnoću čak i u napetim trenucima za vrijeme utakmice – govorila je tada Karolina. 

A taj joj je šarm, čini se, donio i nešto više. Naime, baš je na toj utakmici upoznala svog sadašnjeg supruga. On je tad bio glavni sudac susreta, Daniel Stefanski (44), 19 godina stariji od nje. Prije dvije godine udala se za Daniela, a odnedavno ponovno sudi, doduše, na turniru mlađih kategorija.

Suđenjem se bavio i njen djed.

– Odrasla sam uz nogomet, a strast prema igri u meni je usadio djed koji je i sam bio sudac. Zahvaljujući njemu utakmice nisam gledala kao običan navijač, nego iz sudačke perspektive – govorila je Karolina.

Baš 2018. The Sun ju je proglasio najzgodnijom sutkinjom na svijetu.

– Bila sam iznenađena tim člankom, nisam očekivala da ću postati popularna na globalnom nivou. Naravno da je sve to lijepo i da mi komplimenti mame osmijeh – rekla je tada Karolina.