VENECUELANAC OZBILJNO RAZLJUTIO VELJKA RAŽNATOVIĆA! Srpski bokser poslao ŽESTOKU poruku: NOKAUTIRAĆU GA, obećavam! VIDEO

16. 09. 2022 - 12:11 | Borba >> Boks

Borba sa trofejnim Gusmirom Perdomom, koji je izazivač za WBA pojas svjetskog šampiona, tri puta Fedelatin šampion svijeta i u čak sedam navrata vladar Venecuele, veliki je izazov i kompliment za mene, izjavio je Veljko Ražnatović, srpski kruzeraš, koji je sa istim rivalom trebalo da ukrsti rukavice još 20. avgusta u Jagodini.

Međutim, tada je morao na megdan sa Fincem Janeom Forsmanom, kojeg je nokautirao u drugoj rundi, ali je sada vrijeme za daleko jačeg Venecuelanca.

U petak, 16. septembra, od 18 sati u nemačkom gradu Oberhauzenu, na gala reviji u organizaciji Petkos boks promoušna ova dva rivala će u profi ring.

- To što je izostao meč sa Perdomom u Jagodini zbog njegovih problema sa vizom, samo me je dodatno motivisalo, da ne kažem naljutilo. Iako je riječ o trofejnom bokseru, njemačka publika i naši ljudi koji dođu u Oberhauzen - vidjeće još jedan moj nokaut. Obećavam! - u svom stilu će Ražnatović.

Oba takmičara upravo su prošla “vagu”, Perdomo 89,7 kilograma, Ražnatović 90,5. Spremni su da se pokažu u najboljem svjetlu.

3127233-veljko-raznatovic-foto-pr-tim-veljko-raznatovic-ff

Foto:PR tim Veljka Ražnatovića

- Spremao sam se kao i do sada sa mojim timom koji ne mijenjam već tri godine, od kada sam prešao u Novi Sad kod trenera Zorana Bačulova. Uvijek sam u top snazi, osjetiće to Perdomo - zaključio je Veljko.

UČINAK VELJKA RAŽNATOVIĆA

Mečeva 12

Pobeda 12

Pobeda nokautom 9

UČINAK GUSMIRA PERDOMA

3127235-gusmir-perdomo-foto-boxrec-ff

Foto:BOHREC

Fedelatin titule 3 (2006, 2008. i 2017)

Prvak Venecuele 7 puta

Amaterski skor 85 pobeda, 11 poraza

Profi mečeva 41

Profi pobeda 28

Profi pobeda nokautom 18

Profi poraza 13

Profi poraza nokautom 6

Izvor:Kurir sport