Furiozni Đoković pomeo s terena i drugog rivala te već osigurao polufinale završnog Mastersa

16. 11. 2022 - 16:18 | Tenis

Srbijanski teniser Novak Đoković furioznom igrom savladao je Andreja Rubljova rezultatom 6:4 i 6:1 i tako se već plasirao u polufinale završnog Mastersa u Torinu.

Nakon pobjede u dva seta protiv Stefanosa Tsitsipasa, Đoković je trebao isti trijumf kako bi već nakon nepuna dva kola osigurao polufinale turnira na kojem se takmiči osam najboljih tenisera svijeta.

To je i učinio i to u velikom stilu. Manjih problema srbijanski teniser imao je u prvom setu, ali samo zato što je Rubljov servirao fantastično. Break-lopti nije bilo sve do posljednjeg gema.

Pri rezultatu 5:4 za Đokovića, konačno je dobio jednu break-loptu i odmah je iskoristio i priveo kraju set rezultatom 6:4.

U drugom setu neuporedivo lakši zadatak za Đokovića. Oduzeo je servis svom rivalu već u prvom servis-gemu drugog seta, poveo rezultatom 3:0 i to lako sačuvao do kraja meča.

Nervozni Rubljov prepustio je Đokoviću još jedan break i tako je prošao u polufinale završnog Mastersa u Torinu. Tu će igrati protiv jednog od rivala iz druge grupe.

Furiozni Đoković pomeo s terena i drugog rivala te već osigurao polufinale završnog Mastersa.