MMA

EPSKI POVRATAK! Trener objelodanio, Mekgregor se vraća u kavez već ove godine

24. 01. 2023 - 12:14 | Borba >> MMA

Konor Mekgregor (Conor McGregor) odradio zasad posljednji MMA nastup, a bio je to težak poraz od Dustina Poiriera. 

‘‘Notorious‘‘ je slomio nogu krajem prve runde i borba je prekinuta. Bilo je jasno da slijedi dug oporavak.

Konor je u nekim fazama oporavka pričao kako slijedi ‘‘epski povratak‘‘, da će se snimati dokumentarci o tome itd., ali povratak u kavez za sada nije niti na vidiku. 

Irac je izvan USADA-inog protokola za testiranje na doping, a morat će bar šest mjeseci provesti pod testiranjima prije nego dobije dozvolu za nastup. Naravno da nema ugovoren nikakav meč, niti je poznato s kime bi se borio i u kojoj kategoriji.

Jasno, 2023. godina tek je započela i nije isključeno da se Konor vrati u kavez ove godine. Mnogi vjerovatno sumnjaju u to, ali Džon Kavano (John Kavanagh) kao glavni Konorov trener dao je optimistične informacije gostujući u "MMA Houru". Na upit možemo li očekivati Konora u kavezu do kraja ove godine, Kavano je rekao.

- Kladio bih se u svoju kuću na to. Zapravo sam jučer ili prekjučer razgovarao s njim, a onda je i njegov menadžer došao u grad. Mislim da se trenutno vode neki zanimljivi pregovori. Ne smijem vam reći ništa više od toga, ali jako sam uvjeren da ćemo vidjeti Konora u kavezu ove godine‘, rekao je Kavano.