IPAK DOLAZI MEĐU "ZVIJEZDE"! Enzo Fernandez u transferu od preko 125 miliona eura obara rekord Premier lige

24. 01. 2023 - 20:22 | Drugi pišu

Saga oko dolaska reprezentativca Argentine, Enza Fernandeza, iz Benfice u Premier ligu još uvijek traje, ali bi uskoro sve trebalo biti jasno.

Naime, portugalski Record donosi bombastične vijesti o tome kako velikan najjačeg ranga engleskog nogometa još uvijek nije odustao od Fernandeza.

Prema tvrdnjama navedenog izvora, sprema se novo obaranje rekorda gdje bi 22-godišnjak u Englesku stigao u transferu koji ne bi bio ispod cifre od 125 milijuna eura. Štaviše, odšteta bi bila veća od pomenutog iznosa.

Naravno, moglo se i pretpostaviti da je u pitanju londonski Chelsea koji nikako ne misli odustati od dolaska zvijezde iz Portugala na Stamford Bridge i sada se pregovori nastavljaju.

‘Plavci’ su samo u ovom prijelaznom roku već potrošili preko 300 milijuna eura na nove nogometaše, ali se tu ne planiraju zaustaviti te se čini da su zapravo tek počeli.

Podsjećamo, rekord najvećeg transfera u povijesti Premier lige trenutno drži Jack Grealish koji je prešao iz Aston Ville u Manchester City za 117 i pol miliona eura, prenosi Sportam