MOGAO BI PUT SAUDIJSKE ARABIJE

BOMBETINA I TO KAKVA, OVO JE NEMOGUĆE ODBITI! Sergio Ramos napušta Pariz u spektakularnom transferu: Od ovih cifara neće vam biti dobro

30. 03. 2023 - 23:50 | Fudbal >> Transferi

Sergio Ramos ugovorno je vezan za Paris Saint-Germain do kraja aktualne sezone, a klub mu još uvijek nije ponudio produljenje ugovora. Očekuje se da bi to mogao napraviti na kraju sezone, no imat će konkurenciju koja Ramosa može bogato nagraditi za potpis ugovora.

Prema pisanju Asa, Sergio Ramos mogao bi se sljedeće sezone priključiti Cristianu Ronaldu u Saudijskoj Arabiji, no ne i u istom klubu. Iako su se i takve kombinacije ranije spominjale, sad se piše da je zainteresiran Al-Hilal. As navodi da je prva ponuda kluba Ramosu bila ugovor na dvije godine i 30 milijuna eura neto po sezoni, ali da ga je Al-Hilal spreman platiti i 50 milijuna eura godišnje.

"Vrtoglava ponuda" i "ponuda koja je neodoljiva", dodaje se u tekstu uz podsjetnik da Saudijska Arabija želi dovesti brojne nogometne zvijezde kako bi postala vidljivija na nogometnoj mapi pred odabir zemlje domaćina Svjetskog prvenstva 2030. godine. Saudijska Arabija u kandidaturu bi trebala krenuti kao suorganizator natjecanja s Egiptom i Grčkom.