Preminuo navijač Wrexhama kojem se ostvarila posljednja želja

26. 05. 2023 - 09:43 | Drugi pišu

Smrtno bolesni navijač Wrexhama koji je upoznao Ryana Reynoldsa kao svoju posljednju želju preminuo je od raka u dobi od 45 godina.

Suvlasnik Wrexhama Reynolds je izjavio kako je veoma zahvalan što je upoznao Jaya Feara iz Southamptona prije njegove smrti.

Fearu je ponovo dijagnosticiran terminalni rak slijepog crijeva u januaru nakon što je godinu prije bio potpuno zdrav.

Nakon što ga je Reynolds pozvao da vidi kako Wrexham osvaja promociju u viši rang, Fear je rekao kako je to ogromno iskustvo za njegovu porodicu.

"Oni su ti koji će do kraja života pamtiti šta se dogodilo", rekao je tada.
Fear se osvrnuo i na svoju suprugu Deb, kćerku Jess i sina Sama.

"Samo se nadam da je ovo ključna uspomena koju nikada neće zaboraviti", dodao je Fear.

"Tako sam zahvalan što sam proveo vrijeme s Jayem Fearom. Nije mu preostalo puno toga i činjenica da je to vrijeme tako slobodno dijelio s drugima je nešto što nikada neću uzeti zdravo za gotovo i nikad zaboraviti. Ovaj čovjek je živio. Šaljem svu svoju ljubav Deb, Jess i Samu. Hvala vam što ste sa mnom podijelili svog tatu. Znam koliko su neadekvatne riječi s obzirom na vaš golemi gubitak. Šaljem vam svu ljubav iz moje porodice, Wrexhama i šire. Volio sam svaku sekundu koju sam proveo s Jayem", rekao je Reynolds odajući počast Fearu.

Inače, susret Feara i Reynoldsa organizovala je humanitarna organizacija Bucket List Wishes.

Dok je bio na Racecourse Groundu, zvijezda Deadpoola također je dala Fearu rukavicu iz filma i dogovorila da ga posjeti na setu za treći nastavak filma.

 

 

Klix.ba