Real krenuo po Benzeminu zamjenu. Odustao je kad je čuo koliko košta!

07. 06. 2023 - 16:41 | Fudbal

Real Madrid već neko vrijeme traži zamjenu za Karima Benzemu. Počela je ta potraga i prije nego što je francuski napadač čelnicima kluba priopćio da će ga ovog ljeta napustiti, a na kraju je to i učinio odlaskom u Al Ittihad. Kao jedna od opcija za popunu mjesta u vrhu napada madridskog kluba posljednjih se dana nametnuo Kai Havertz iz Chelseaja.

Njemački ofenzivac bio je želja Carla Ancelottija, a ni čelnici kluba nisu imali ništa protiv te ideje. Ipak, do ovog posla neće doći jer Chelsea traži preveliku odštetu, piše 90min. Real je bio spreman pregovarati, ali Chelsea je poručio da ispod 80 milijuna eura fiksne odštete ne može ni ući u pregovore, pa su se Madriđani povukli, prenosi Index.hr.

Sada se kao glavna opcija za napad Reala ističe Harry Kane. Engleski napadač bi volio napokon napustiti Tottenham, a navodno ga je i londonski klub spreman pustiti. Kane bi koštao otprilike koliko i Havertz, ali ipak se radi o nogometašu koji redovito zabija preko 20 pogodaka u sezoni, pa u Realu smatraju da bi to ulaganje lakše opravdali.