ZVANIČNO : MESI ODABRAO INTER!

07. 06. 2023 - 21:08 | Fudbal

Argentinski fudbaler Lionel Mesi predstavljen je kao novi igrač Intera iz Majamija!
Pukla je najveća transfer bomba ovog leta! Lionel Mesi i zvanično je postao novi član Intera iz Majamija, a priča koju je ekskluzivno preneo Fabricio Romano sada je i potvrđena pošto je transfer "guru" objavio i zvaničnu fotografiju sa promocije.

- Idem u Inter iz Majamija, odluka je konačna - rekao je Mesi, a preneo Romano. 

Već mesecima priča se o odlasku Lionela Mesija iz Pariz Sen Žermena, a pre desetak dana postalo je jasno da Argentinac odlazi iz Francuske. Njegova dvogodišnja epizoda na Parku prinčeva neslavno se završila budući da nije doneo Ligu šampiona Svecima, nakon eliminacije od Bajerna ušao je u "sukob" sa klubom zbog reklame u Saudijskoj Arabiji pa je rastanak bila jedina opcija. 

Naravno, zainteresovanih strana bilo je mnogo, navijači, a i Mesi, priželjkivali su njegov povratak u Barselonu, ali je finansijska situacija na Nou Kampu to sprečila. Katalonci grcaju u dugovima zbog čega im pravilnik Primere nije dozvolio da dovede skupog Argentinca. 

Obletali su Saudijci oko Mesija, nudili mu kule i gradove, ali je Argentinac odbio da se preseli u Aziju. Jedina opcija ostao je Inter iz Majamija, Argentinac je sa klubom sa Floride potpisao ugovor na dve godine i ideja je da upravo u Americi sačeka Mundijal koji će se igrati u Severnoj Americi 2026. godine. 

Iako Inter nije mogao finansijski da parira ponudi Al Hilala, Amerikanci su uspeli da privole Mesija raznim ugovorima. Pored toga, Argentinac je odlučio da se preseli na Floridu zbog "lagodnijeg" života u odnosu na Saudijsku Arabiju, a u Majamiju ima i vilu u kojoj će, verovatno, živeti u budućnosti.