Ancelotti ima skupu želju! Izgleda da je vlasnik neće moći ispuniti

09. 06. 2023 - 07:49 | Drugi pišu

Transfer Karima Benzeme u Saudijsku Arabiju ostavio je prazninu u momčadi Real Madrida. Klub će morati pronaći kvalitetnog napadača koji će moći zamijeniti Benzemu, ali takvi igrači su rijetki i skupi.

Trener Carlo Ancelotti želi dovesti Harryja Kanea iz Tottenhama, ali predsjednik kluba, Florentino Perez, nije spreman izdvojiti veliki iznos novca za tu akviziciju.

Očekuje se da će Kane promijeniti klub tokom ljetnog prijelaznog roka i da će se pridružiti nekom od svjetskih nogometnih velikana. Manchester United i Real Madrid spominju se kao najizglednije destinacije za nastavak njegove karijere.

Perez smatra da je iznos od 100 miliona eura previsok za 29-godišnjeg igrača i protivi se Ancelottijevim planovima za dovođenje Kanea, prema španjolskim medijima.

Posebno jer Perez zna da će mu biti potreban novac sljedećeg ljeta kako bi uvjerio Kyliana Mbappea da zamijeni PSG s Real Madridom, a to će zahtijevati visoku platu.

Kane je za Tottenham odigrao 435 utakmica, postigao 280 golova i upisao 64 asistencije, ali i dalje nije osvojio nijedan trofej.