Direktor Partizana podržao Vranješa uprkos napadima Grobara: Morat će dati 200 posto od sebe

09. 06. 2023 - 11:51 | Drugi pišu >> Fudbal

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura govorio je o potencijalnom transferu bivšeg bh. reprezentativca Ognjena Vranješa u redove ovog kluba.

Nakon što se pojavila vijest da je Partizan zainteresovan za Vranješa, navijači ovog kluba digli su glas protiv njega i uvredama mu jasno poručili kako nije dobrodošao u njihov klub.
Naravno, najviše mu zamjeraju to što je jedan dio karijere proveo u njihovom najvećem rivalu, ekipi Crvene zvezde.

Direktor Vazura stao je u odbranu Banjalučanina i jasno mu pružio podršku.

"Ognjen Vranješ je dečko koji tri godine unazad dolazi da gleda utakmice Partizana. Pitanje je za sportski sektor i sportskog direktora, on jeste zanimljiv Partizanu, jesmo pričali s njim. Medijska hajka se vodi protiv njega, neopravdana je. Mi treba kod njega da gledamo nogometne kvalitete, a ne nešto drugo", rekao je Vazura i dodao:

"Prelazni rok još zvanično nije počeo. Ostavićemo to kao otvoreno pitanje. Isto su problemi bili kada su dolazili neki igrači koji su igrali za Zvezdu. Sjećate se, kad je dolazio Ožegović, isto je bio problem, pa je on dokazao lojalnost klubu na terenu.

Tako što je izašao na teren i bio dobar igrač, najbolji u nekim utakmicama. Ukoliko se napravi dogovor sa Ognjenom, onda će sigurno morati da daje 200 posto na terenu, a iz onoga što sam pričao s njim, vjerujem da on to može", istakao je Vazura.