NAKON OVIH NOVAKOVIH RIJEČI, BORIŠA JE ZAPLAKAO NA BALKONU: Evo šta mu je teniser rekao

13. 09. 2023 - 09:49 | Košarka

Srpskom košarkašu Boriši SImaniću odstranjen je bubreg tokom Svjetskog prvenstva u Manili zbog jakog udarca koji je dobio na meču sa Južnim Sudanom i njegovo zdravstveno stanje uopšte nije bilo bezazleno. Ujedinio je košarkaše i cijelu Srbiju, polako se od svega oporavlja, pa je čak došao i na svečani doček ispred Gradske Skupštine Beograda gde se okupio veliki broj navijača kako bi se zahvalio našim sportistima na izvanrednim uspjesima, piše Mondo.rs.

Upravo je Boriša Simanić zaradio i najveći aplauz publike kada se pojavio na Balkonu, a najemotivniji trenutak bio je kada se pojavio i Novak Đoković. Njemu su oči bile pune suza zbog ponosa, a imao je i posebnu poruku za Borišu Simanića sa kojim se čuo tokom Svetskog prvenstva i poželeo mu oporavak.

Kazao mu je da je heroj Srbije i zatražio je od publike da zajedno skandiraju "Boriša Simanić", poslije čega je i srpski košarkaš, koji rijetko pokazuje emocije, zaplakao. Grlio se sa Novakom Đokovićem i svojim saigračima iz reprezentacije i jednostavno je i njemu srce bilo puno poslije najteže životne situacije, iz koje je izašao samo jači i može da kaže da je okružen ljudima koji ga vole i dive mu se na onome što je uradio za Srbiju.