AKO IZGUBIM BORBU, IMA SAM SEBI DA ODSJEČEM...?! MMA borac iz Srbije postavio brutalnu objavu

15. 09. 2023 - 08:09 | Borba

MMA borbe u protekloj deceniji postgile su ogromnu popularnost u svijetu, a takmičari su postali i planetarno poznati.

Srbija je poznata po svojim MMA borcima, a jedan od onih koji privlači pažnju javnosti jeste i Marko Bojković. Ne samo što je atraktivan u svojim borbama, već je surov i prema svojim protivnicima. U novembru ga očekuje prva borba u Srbiji i to u Beogradu.

Marko Bojković ne bira riječi kako bi psihološki uticao na svoje rivale, a onda ih u ringu rješava atraktivnim udarcima rukama i nogama. Mnogi su osjetili njegov bijes u ringu. Marko Bojković radio je četiri meča u profesionalnoj kategoriji i iz sva četiri izašao je kao pobjednik. Tukao je Maura Paikjaoa, Luku Giorgadzea, Davida Galeckog i Patrika Čelića.

Pred borbu koja ga očekuje 4. novembra Marko Bojković nije otkrio sa kim će raditi meč, samo je na društvenim mrežama napisao:

- Četvrtog novembra je sljedeća borba, zla krv između mene i protivnika će biti prolivena.

Potom je na opasku jednog fana sa društvenih mreža da treba da odsječe sebi ruku ako izgubi, Bojković doslovce odgovorio:

3608106-bojkovic-ff

- Brate, ako izgubim sječem sebi... (Uz emotikon patlidžana.)

Marko Bojković rođen je u Karavukovu pored Odžaka 9. februara 2002. godine, a MMA profesionalac postao je 2021. godine, kada je na debiju pobijedio Hrvata Patrika Čelića. Radi se o izrazito talentovanom borcu u lakoj kategoriji.

 

Kurir sport