ŠPANJOLCI: Hrvata je udarila okrutna realnost, ne želi prokockati novu šansu

20. 11. 2023 - 12:08 | Drugi pišu >> Fudbal

HRVATSKA reprezentacija u utorak će imati priliku plasirati se na Europsko prvenstvo sljedeće godine. Dok kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić koncentrirano dočekuje ključnu utakmicu s Armenijom, španjolski tisak piše o njegovom odlasku iz Real Madrida.

Modrić je u posljednjoj godini ugovora s Realom, u kojem je od dolaska 2012. i s više od 500 nastupa stekao status ikone. S madridskim velikanom osvojio je 23 trofeja. Ipak, u ovoj sezoni Modrić više nije standardni član početne postave Reala i o njegovom mogućem odlasku se ne prestaje pričati.

Nuđeno mu je 360 mil. eura?
Prošlog ljeta pisalo se o ponudi iz Saudijske Arabije teškoj 200 milijuna eura i dugoj tri godine, a o interesu tamošnjih klubova Al Ittihada i Al Ahlija piše se i danas.

"S 38 godina on bi mogao odlučiti prekinuti svoju 12 godina dugu karijeru na Santiago Bernabeuu i nastaviti je u prvenstvu Saudijske Arabije, gdje ga čekaju otvorenih ruku i s ogromnim ugovorom".
Tekst se nastavlja s podsjećanjem na ponudu koju je imao, a Sport tu nudi drugačije brojke. Piše da mu je bilo ponuđeno 120 milijuna eura po sezoni i trogodišnji ugovor, ali da je Modrić odlučio ostati vjeran Realu jer je smatrao da se i dalje može boriti na najvišem nivou.

Modrić zna da će ga Real teško pustiti
"Ipak, Hrvata je udarila okrutna realnost. I bez obzira na to što trener Carlo Ancelotti uvjerava da mu je on vitalan igrač, činjenica je da je Modrić u 17 službenih utakmica Reala u ovoj sezoni startao u njih samo pet, a u dvije nije ni ulazio u igru", nastavlja se i dodaje:

"Modrić ne želi prokockati novu šansu, ali zna da će ga Real teško pustiti u siječnju, posebice zbog toga što klub ima ozlijeđenu devetoricu igrača. To je potvrdio i direktor kluba Jose Angel Sanchez kada je rekao: 'Nismo otvorili pregovore sa Saudijskom Arabijom oko njegovog mogućeg transfera niti u ovom trenutku imamo namjere prodati ga.'"

(index.hr)