DO OVOGA JE JEDNOSTAVNO MORALO DOĆI! Alexander-Arnold dobio ponudu koja se ne odbija, PRIHVATIO JE

11. 02. 2024 - 22:56 | Drugi pišu >> Fudbal

Engleski reprezentativac Trent Alexander-Arnold uživa status jednog od najboljih bekova u svijetu nogometa i kao takav je želja mnogih klubova.

Zvijezda engleskog velikana Liverpoola i ove sezone igra jednu od ključnih uloga u ekipi s Anfielda. Iako, ruku na srce, Trenta ne krasi posebno dobra defanzivna igra, ofanzivno je prava igračka mašina.

‘Redsi’ su trenutno lideri na tabeli Premier lige i jasno je da sanjaju osvajanje šampionske titule na kraju sezone. No, također je jasno da ne žele gubiti svoje najvažnije nogometaše.

Tako su upravo Trentu ponudili produženje saradnje, te se uveliko radi na novom dugogodišnjem ugovoru za fantastičnog 25-godišnjaka, javlja Football Insider.

Alexander-Arnold karijeru želi nastaviti samo i isključivo u dresu Liverpoola, pa on nema nikakve dileme oko toga da potpiše novi ugovor. Vrijedi spomenuti da ga onaj aktuelni za Anfield veže još 18 mjeseci.

Englez je nedavno izjavio da mu je cilj sa suigračima osvojiti četverostruku krunu, a koliko je to moguće ove sezone, ostaje nam da ispratimo.