JAKIROVIĆ PRED HAJDUK: Moramo odigrati bolje nego u subotu

03. 04. 2024 - 09:58 | Druga strana sporta

Hajduk i Dinamo večeras igraju svoj ukupno šesti međusobni duel ove sezone.
Nakon dvoboja za Superkup i četiri prvenstvena ogleda ovaj je put na rasporedu okršaj i u trećem takmičenju, u Kupu Hrvatske.

Samo četiri dana nakon što je Dinamo svladao Hajduk sa 1:0 u prvenstvenom okršaju na „Poljudu“, obje će se ekipe ponovno sastati na istom travnjaku u borbi za plasman u finale Kupa. Utakmica se igra sa početkom u 19 sati.

„Bitno je da smo u subotu uspjeli osvojiti tri boda, i to u možda najvažnijem trenutku. Sigurno je da sad s još više optimizma gledamo na prvenstvo, uhvatili smo priključak, blizu smo, samo trebamo nastaviti tako. Neće biti jednostavno, svatko ima svoju računicu, svi se nečemu nadaju što je i normalno, dok je god matematika u igri moraš u svakoj utakmici igrati na pobjedu. Nije bilo puno vremena za odmor nakon subotnjeg dvoboja, regenerirali smo se. Čeka nas borba za finale, svjesni smo da moramo odigrati bolju utakmicu nego u subotu, tako ćemo se i postaviti, da odigramo još bolje i sigurnije i da uspijemo proći u finale“, rekao je trener Dinama, Sergej Jakirović.

(nezavisne.novine)