SVE JE SLUTILO NA FIJASKO: Niko nakon presađivanja kose nije imao rezultat kao Nemanja Gudelj

03. 04. 2024 - 16:02 | Drugi pišu

Presađivanje kose prethodnih godina postalo je itekako popularno kod muške populacije, a sve je više poznatih fudbalera koji se odlučuju na takav korak. Jedan od njih je i Nemanja Gudelj čiji rezultati u početku nisu bili obećavajući, ali sada je to druga priča.

Sve je više klinika širom svijeta koje nude presađivanje kose što je prethodnih godina itekako popularno kada su muškarci u pitanju.

Također, svjedoci smo da je i mnogo poznatih ličnosti odučilo da napravi tu operaciju kojom su u potpunosti promijenili svoj izgled kada su frizure u pitanju.

Na taj potez prije nekoliko godina odlučio se i bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji je operaciju uradio u Madridu i to u klinici koja je u vlasništvu Cristiana Ronalda.

Međutim, Pjanić nije jedini s ovih prostora koji je bio na presađivanju kose. To je prošlog ljeta napravio i reprezentativac Srbije, Nemanja Gudelj, koji je imao problema s gubitkom kose i odlučio je da reaguje.

snimka-zaslona-2024-04-03-160403

Iako je Gudelj prethodnih godina imao dugu kosu bilo je jasno da ona više nije tako gusta kao prije. Zalisci su bili sve veći, a to je srbijanskom veznjaku itekako smetalo.

Gudelj je po završetku prošle sezone odlučio da presadi kosu i operaciju je uradio u Istanbulu koji je postao centar svijeta što se presađivanja kose tiče.

Srbijanski veznjak je na početku priprema nosio šešir, ali ubrzo je postalo svima jasno da je bio na presađivanju kose što je i sam potvrdio.

Međutim, u prvih pola godine sve je slutilo da će ta operacija za Gudelja biti pravi fijasko, te da će on biti među rijetkim muškarcima koji taj poduhvat nije uspio.

U prvim mjesecima od presađene kose na glavi Gudelja kao da nije bilo ni traga i činilo se da je operacija u Istanbulu bila promašaj. No, u posljednjih nekoliko sedmica pokazalo se da to nije slučaj.

snimka-zaslona-2024-04-03-160429

Rezultati su počeli da se pojavljuju, a već sada je jasno da se desio pravi preokret. Od skoro nikakvih tragova Gudelj je došao do toga da ima nevjerovatno gustu kosu i potpuno novu frizuru.

To je najbolje pokazala fotografija s jutrošnjeg treninga na kojoj se vidio kakav rezultat je Gudelj dobio presađivanjem kose, te jasno je da je operacija bila itekako uspješna.