Krcati Bernabeu pjeva Modriću iako nije igrao. Poslušajte šta od njega traže

15. 05. 2024 - 09:38 | Drugi pišu >> Fudbal

LUKA MODRIĆ (38) ima još samo mjesec i pol ugovora s Realom, a klub mu još nije ponudio produženje. Madridski As otkriva da je Modrić odlučio gdje želi nastaviti karijeru. Usprkos tome što će početkom iduće sezone napuniti 39 godina, umirovljenje mu ne pada na pamet,, prenosi index.hr.

"Što se tiče Modrića i Reala, igrač je odlučio. Njegova 'dvojba' je 'da ili da'. On 100 posto želi ostati u Realu. Toliko je posvećen klubu da prihvaća biti rezerva, a novac mu uopće nije bitan. Toliko je sretan u klubu i Madridu. Sada sve ovisi o Realu."

Poslušajte kako Bernabeu pjeva Modriću iako nije igrao
Carlo Ancelotti nije Modriću dao ni minute u sinoćnjem razbijanju Alavesa (5:0) u prvenstvenoj utakmici koja je bila revijalna i svečarska.

No, to je prvi put nakon tri i pol mjeseca da Modrić nije zaigrao u La Ligi. Ta činjenica, kao i to što su jučer španjolski mediji objavili da Real otpisuje hrvatsku legendu usprkos Modrićevoj spremnosti da se odrekne novca i statusa kako bi ostao u klub, posebno su senzibilizirali navijače prema voljenom igraču. "Modriću, ostani!" pjevale su mu krcate tribine Santiago Bernabeua. 

Modrić je u Madridu osvojio sve. Između ostalog, pet europskih, četiri španjolske titule i dva Kupa kralja te Zlatnu loptu. Odigrao je 531 utakmicu, postigao 39 i namjestio 86 golova. Obožavaju ga suigrači i navijači, a posljednjih godina je zbog poodmakle dobi produljivao ugovore samo za jednu sezonu. 

Tijekom aktuelne sezone je većinom rezerva, ali sa značajnim doprinosom, kako kao starter tako i ulascima s klupe, u Realovom pohodu do osvajanja La Lige te do finala Lige prvaka. Iako je bio u prvoj postavi na samo 22 utakmice, uspio je zabiti 2 gola i asistirati za njih 8.