KATASTROFA U SPLITU! Gattuso u nevjerici, Hajduk ostao bez jednog od najboljih igrača ove sezone

15. 10. 2024 - 20:27 | Druga strana sporta

Nogometaši Hajduka iz Splita su se nakon dva dana pauze vratili trenažnom procesu, a nekoliko sati po završetku današnjeg treninga stigla je katastrofalna vijest. Ono što nogometni treneri najmanje vole jesu reprezentativna okupljanja jer uvijek postoji ozbiljna mogućnost da se neki od nogometaša povrijedi.

Naravno, nerijetko se dešavalo da igrači zadobiju teške ili one najteže povrede upravo na utakmicama svojih nacionalnih timova, što je za klubove predstavljalo pravu katastrofu.

Upravo se nešto takvo desilo Hajduku s obzirom da je u finišu prvog poluvremena meča U21 selekcija Hrvatske i Grčke povredu zadobio Dominik Prpić.

U TV prijenosu se moglo vidjeti kako sudac čak traži nosila za mladog defanzivca koji se nekako uspio pridignuti i bez pomoći napustiti teren. Prema najnovijim informacijama, povreda je ozbiljne prirode.

Dakle, italijanski stručnjak Gennaro Gattuso i ekipa iz Splita našli su se u teškoj nevolji. Podsjećamo, Prpić je jedan od najboljih igrača Hajduka ove sezone uz Ivana Rakitića i Marka Livaju.

Koliko zapravo Prpić znači u igri pokazala je i situacija kada je izašao pošto su Hrvati u razmaku od svega nekoliko minuta uspjeli primiti čak dva pogotka.