SPEKTAKL HRVATSKOG NOGOMETA! Modrić pomaže Realu, ‘Kraljevi’ potpisuju Hrvata koji je bolji i od Gvardiola?

15. 10. 2024 - 22:01 | Druga strana sporta

Nema apsolutno nikakve dileme da je legendarni veznjak Luka Modrić glavni i odgovorni zašto Real Madrid s posebnom pažnjom prati hrvatske nogometaše. Kristalno je jasno i poznato da je veliki Modrić ostavio nevjerovatan trag na Santiago Bernabeu stadionu, a na taj način za sva vremena otvorio vrata Hrvatima čije vrijeme dolazi.

Svi će se složiti s tim da je Joško Gvardiol među najboljim defanzivcima svijeta, ali se čini da pod hrvatskom zastavom stasava još jedan nogometaš koji već sada prijeti da postane bolji od zvijezde Manchester Cityja.

Naime, Luka Vušković našao se na meti ‘Kraljevskog kluba’. Riječ je o 17-godišnjaku koji je na papiru igrač Tottenhama, dok ove sezone nastupa na posudbi u belgijskom KVC Westerlou i odlično mu ide.

Na 10 utakmica Vušković je zabio četiri pogotka, a prema pisanju portala Fichajes u Madridu ozbiljno razmišljaju da što prije završe transfer novog igračkog čuda. U svemu im naravno pomaže Luka Modrić.

Također, Real traži i zamjenu za Davida Alabu na duže staze. Austrijanac je ozbiljno povrijeđen, prijeti mu i kraj karijere, pa je dovođenje kvalitetnog štopera prioritet u narednom periodu.