Novakove fotografije uzburkale društvene mreže: Jelena Đoković poslala duhovitu poruku djevojkama

20. 10. 2024 - 23:12 | Tenis

Novak Đoković ponovo privlači pažnju, ali ovaj put ne samo svojom fantastičnom igrom na terenu. Mnogi komentarišu da nikada nije izgledao bolje, a žene su očarane njegovim šarmom i stilom. Trenutno se nalazi u Rijadu, gdje učestvuje na turniru koji, iako nema takmičarski značaj i ne donosi bodove na ATP listi, pobjedniku nudi impresivnih šest miliona dolara.

Đoković je podijelio niz fotografija iz Saudijske Arabije, na kojima je u društvu šeika i drugih tenisera koji učestvuju na ovom prestižnom događaju, čime je dodatno privukao pažnju javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

.U jednom od svojih objava na Instagramu, Jelena Đoković, njegova supruga, nije mogla da odoli, a da se našali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)


U šali je poručila djevojkama da se smire, misleći na to da je Novak još "zauzet". Ova duhovita opaska izazvala je smijeh među pratiocima, koji su brzo prepoznali ljubav i podršku koju Jelena pruža svom mužu.Njihova međusobna podrška, kako u profesionalnom tako i u privatnom životu, čini ih jednim od najomiljenijih parova u svijetu sporta. Novak Đoković, sa svojom harizmom i posvećenošću, nastavlja da inspiriše mnoge, ne samo na teniskom terenu, već i van njega.